De passie van Stoffer Dunnik

Passie om net die oplossing te vinden waardoor de uitdagingen wel worden opgelost. Binnen iedere organisatie is er ruimte om met creativiteit en kennis van zaken dingen op een andere manier te doen. Door deze ruimte te nemen kan een organisatie robuuster en flexibeler werken of meer waarde en kwaliteit bieden. Het samenwerken met een team om die verbetering te vinden, anders te mogen denken en vervolgens te implementeren geeft Stoffer veel energie; niet alleen voor hemzelf, maar ook voor betrokken medewerkers en aan de rest van de organisatie.

De aanpak van Stoffer

Elk project begint met een duidelijke afkadering, doelstelling, tijdlijn en budget waarover we gezamenlijk overeenstemming bereiken. Vervolgens gaat hij samen met het team de uitdaging aan om dit tot een gewenst resultaat te brengen. Stoffer zorgt in het project niet alleen voor voortgang, structuur en creatieve oplossingen. Hij zorgt er ook voor dat het team enthousiast en verantwoordelijk blijft. En door correct te communiceren staat de hele organisatie klaar om de verandering door te voeren.

Dit brengt Stoffer mee

In de afgelopen 30 jaren heeft Stoffer ruime ervaring opgedaan met het leiden van uitdagende projecten zoals mechanisaties, klant-implementaties met zeer uitdagende tijdlijnen, operationele of strategische verbeterprogramma’s, due diligence trajecten en assessments. Als (recovery) lijnmanager wist hij – samen met het team van zijn klant – operaties weer in het spoor te krijgen, danwel “beter” te laten functioneren. Hij is altijd in staat geweest om zijn teams met humor, enthousiasme, structuur, resultaatgerichtheid en veel energie van beide kanten zo uit te dagen dat ze vaak mooie oplossingen weten te maken. Stoffer komt graag eens vrijblijvend op de koffie (hij neemt de koekjes mee) om te bespreken hoe hij u en uw organisatie kan helpen.