Foto Liv Pique

De passie van Liv Piqué

Liv heeft passie voor communicatie. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe strategie of dat ze haar creativiteit in moet zetten voor het creëren van content, bij Liv ben je op het juiste adres. Liv is iemand die graag innoveert en streeft naar het creëren van meerwaarde. Dit resulteert in haar passie voor het vinden van nieuwe en betere manieren voor het implementeren en uitvoeren van diverse communicatiestrategieën. Liv is een communicatiegoeroe in hart en nieren met haar focus op ontwikkeling. Daarbij is Liv graag maatschappelijk betrokken en is ze gedreven door de wens om maatschappelijke impact te creëren.  

De aanpak van Liv 

Liv is resultaatgericht en resoluut. Haar aanpak is doelgericht en ze is gefocust op het behalen van concrete resultaten. Liv is flexibel in haar werk en weet effectief te schakelen tussen verschillende taken en projecten. Liv is creatief in het bedenken van oplossingen en ze denkt verder dan haar neus lang is. Ze is stressbestendig en in hectische situaties blijf ze kalm en behoud ze het overzicht. Liv gelooft in de kracht van mindset. Daar waar zij haar focust op richt kan en zal haar lukken. Liv is een echte doener en altijd vastberaden om waardevolle impact te leveren.   

Wat brengt Liv mee  

Liv heeft in haar loopbaan bij diverse organisaties gewerkt en daar ook verschillende functies gehad binnen de communicatiebranche. Hierdoor is ze van alle markten thuis en dus breed inzetbaar. Tevens heeft ze diverse communicatieteams aangestuurd. Ze is goed in zowel het leiden als het motiveren van haar collega’s. Liv is een betrouwbaar persoon en dit uit zich ook in haar werk. Ze gaat door tot het uiterste en ze zal er alles aan doen om haar werk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren.