Events

We delen graag onze kennis en ontmoeten ons netwerk tijdens bijeenkomsten

  19 oktober 2023

Adaptief Leiderschap – De veranderende organisatie en het brein

Inspirerende ronde tafel bijeenkomst in samenwerking met The Art of Dialogue

Hoe kunnen we ons brein inzetten om adaptief leiderschap te omarmen en succesvol te navigeren in een snel veranderende organisatorische wereld? Dit geheim ontdekten op onze ronde tafel bijeenkomst!

In een snel veranderende wereld, waarin technologie, economie en maatschappij voortdurend evolueren, wordt leiderschap steeds crucialer. Adaptief leiderschap is een sleutel tot succes voor elke organisatie en beleidsmaker. Het vermogen om flexibel te zijn, te anticiperen op veranderingen en proactief nieuwe richtingen te bepalen, zijn eigenschappen die het verschil maken in het behalen van duurzame resultaten. Ons brein heeft hierin een heel belangrijke rol. Welke rol is dat dan? Daar stonden we uitgebreid bij stil op 19 oktober.

Programma

Tijdens deze exclusieve ronde tafel nodigden wij een select groepje beleidsmakers en beslissers uit. Samen deelden we onze inzichten over adaptief leiderschap en hoe dit van toepassing is op het vormgeven van nieuw beleid. Ook onderzochten we hoe succesvolle leiders omgaan met uitdagingen, weerstand en onzekerheden om innovatieve oplossingen te vinden die de samenleving ten goede komen.

Het was een heel inspirerende bijeenkomst en een uitgelezen kans om in contact te komen met gelijkgestemde professionals en te leren van elkaars ervaringen.