Foto Claudia Noatschk

De passie van Claudia Noatschk

De passie van Claudia ligt in het creëren van een positieve impact op de maatschappij door middel van haar expertise in communicatieadvies en evenementenorganisatie. Claudia gelooft sterk in de kracht van effectieve communicatie en ziet het als een middel om belangrijke boodschappen over te brengen en mensen met elkaar te verbinden. Het bijdragen aan de maatschappij geeft haar voldoening en stimuleert haar om haar vaardigheden en kennis in te zetten om te zorgen voor positieve verandering.

De aanpak van Claudia

Als all-round communicatieadviseur is zij een creatieve en resultaatgerichte professional. Haar kracht ligt in haar vermogen om out of the box te denken en nieuwe ideeën te genereren die de communicatiestrategie naar een hoger niveau tillen. Ze is hands-on en neem graag de leiding in projecten, waarbij ze altijd het overzicht behoudt en de voortgang bewaakt.

Haar enthousiasme voor haar werk straalt door in alles wat ze doet. Ze gaat met passie en energie aan de slag om resultaten te behalen. Ze is professioneel in haar aanpak en weet haar daadkracht in te zetten om doelen te bereiken.

Als senior communicatieadviseur is zij in staat om complexe informatie te vertalen naar heldere boodschappen die aansluiten bij de doelgroep. Ze weet de juiste communicatiemiddelen en kanalen te kiezen om een maximale impact te creëren.

Dit brengt Claudia mee

Claudia heeft ervaring bij zowel profit als non-profit organisaties. Of dat nu een bank, verzekeringsmaatschappij, gemeente, provincie of waterschap is. Haar ervaring met diverse onderwerpen zet ze hierbij heel graag in. Het zoeken naar de juiste combinatie van offline en online communicatie is voor haar een heerlijke uitdaging. Het organiseren van evenementen stelt haar in staat om creativiteit, organisatietalent en probleemoplossend vermogen te combineren om gedenkwaardige ervaringen te creëren. Naast het werk zet zij zich vrijwillig in als bestuurslid van de turnclub waar haar dochters turnen. Regelmatig neemt Claudia het voortouw in het organiseren van wedstrijden. Met vaak zo’n 500 deelnemers uit heel Vlaanderen en ruim 1000 toeschouwers.