Business Support

Projectmanagement, interim management en solution design

Aanpak

Bij Business Support bieden wij u de expertise en ondersteuning die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en te excelleren. Of het nu gaat om het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, het verbeteren van uw operationele efficiëntie of het implementeren van nieuwe strategieën, ons team staat klaar om u te begeleiden. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom werken we nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

Project Management

Onze projectmanagers zorgen voor een gestructureerde en effectieve aanpak van uw projecten. Vanaf de planning en organisatie tot de uitvoering en evaluatie, wij beheren elk aspect van uw project om ervoor te zorgen dat het succesvol wordt afgerond. We bewaken de voortgang, beheren de middelen en zorgen voor een heldere communicatie, zodat uw projecten op tijd, binnen het budget en volgens de gestelde doelen worden opgeleverd.

Binnen project management werken we, bij voorkeur, volgens de PM² methode. Uiteraard hebben wij ook kennis en ervaring met andere methodologieën.

Wij zijn gecertificeerd om trainingen in PM² te geven. Deze cursus is gebaseerd op het officiële Certified PM² Foundation examen van de PM² Group. En voldoet aan de exacte normen en eisen van het Centre of Excellence in PM² (CoEPM²) en wordt gegeven door QRP International. Meer weten over de methode of de training? Neem dan contact op met Pascal Kemps. 

logo PM2

Interim Management

Onze interim management-diensten bieden u de mogelijkheid om tijdelijk leiderschap en expertise binnen uw organisatie te hebben. Of het nu gaat om het invullen van een managementvacature, het implementeren van veranderingen of het begeleiden van een overgangsperiode, onze ervaren interim-managers staan voor u klaar. Wij brengen een frisse blik, strategisch inzicht en uitgebreide ervaring met zich mee om uw organisatie naar succes te leiden.

Solution Design

Onze solution design-diensten zijn gericht op het ontwerpen van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We combineren creativiteit, technische expertise en marktinzichten om oplossingen te ontwikkelen die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwe IT-infrastructuur, het implementeren van nieuwe technologieën of het herontwerpen van uw bedrijfsprocessen, wij leveren resultaatgerichte oplossingen die uw concurrentiepositie versterken.