De passie van Arthur Noatschk

Het helder maken van de verbeterpunten in de logistieke structuur ten opzichte van de bedrijfsstrategie. Arthur weet als geen ander dit inzichtelijk te maken. Arthur is een man die laat zien dat hij veel ervaring, inzicht en expertise in huis heeft. Door zijn sensitiviteit en analytisch vermogen, heeft hij snel in de gaten wat er speelt bij zijn klanten.

Gedreven als hij is zal hij altijd het uiterste doen om volgens afspraak de juiste kwalitatieve oplossingen voor te stellen. Deze oplossingen zijn altijd praktisch en uitvoerbaar.

De aanpak van Arthur

Vóór zijn carrière bij DHL heeft Arthur ruim twaalf jaar bij de Luchtmobiele Brigade van het Nederlandse leger gediend wat hem een gedreven en gedisciplineerd persoon heeft gemaakt met een no-nonsense mentaliteit.

Zijn analyses van bestaande logistieke processen (warehousing & transport) en de daaruit voortvloeiende verbetervoorstellen zorgen vaak voor flinke kostenbesparingen voor de klant zonder kwaliteitsverlies. Hierbij weet hij de juiste link tussen de operationele processen en IT te leggen en zorgen zijn projectmanagement kwaliteiten voor een succesvolle implementatie.

Dit brengt Arthur mee

Arthur is een ervaren adviseur op het gebied van warehousing en transport. Zijn gedreven en kritische persoonlijkheid zorgt ervoor dat de klant altijd op tijd een creatieve en pragmatische oplossing voorgeschoteld krijgt die hij het liefst ook zelf met een team komt implementeren. In 2017 startte hij het UC Engineering team op waarbij hij jonge logistiek engineers onder zijn hoede nam en opleidde tot succesvolle logistiek professionals. Dit doen ze door de senior partners van UC groep te ondersteunen in hun projecten, waarbij iedereen van elkaar leert. Eind 2022 droeg hij UC Engineering, dat op dat moment uit zo’n 10 FTE bestond, over aan UC group om een nieuwe uitdaging te starten.